2013.09.03. 11:38| Szerző: KDNP

Szeptember 7-én a Magyar Turizmus Zrt. és a rendezvénynek helyszínt biztosító erdőgazdaság, az ÉSZAKERDŐ Zrt. második alkalommal szervezi meg valamennyi hazai kisvasút közös ünnepét, a Kisvasutak Napját, mely a Lillafüredi Állami Erdei Vasút állomásain zajlik.

Szeptember első szombatján az erdőjárás, az ismeretszerzés és a családi kikapcsolódás fonódik össze a kisvasutak szeretetével. Lillafüred egyike a legbájosabb és legszebb környezetben fekvő hazai településeknek, idén ide – az Őskohó, a Hámori-tó, a Palota-szálló és a függőkert, Garadna, Molnár-szikla, a Garadna- és Szinva-patakok völgye és hazánk legnagyobb vízesésének vidékére – invitál mindenkit a Kisvasutak Napján az Északerdő Zrt. és a Magyar Turizmus Zrt. A nap főszereplője természetesen a területet átszelő erdei kisvasút lesz, amelyet a leglátogatottabbak között tartanak számon. A kisvasutazás mellett rengeteg programmal, vezetett túrával, vásárral várják a látogatókat.


A cikk folytatása.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnpturizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr315493247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.