2011.11.23. 12:42| Szerző: KDNP

Projektzáró Bükön

2011.11.22. 18:42 | Turizmus Panoráma Bulletin 

A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület november 30-án tartja projektzáró rendezvényét Bükfürdőn, a Greenfield Hotel Golf & Spa szállodában. A csaknem 55 millió forintos pályázati támogatottságot élvező projekt elemeiről Balogh Károly titkár tájékoztatja majd a megjelenteket. Az egyesület az elmúlt mintegy másfél év alatt számos fejlesztést megvalósított Bükön. A projekt keretében a Bük, Bükfürdő Turisztikai Egyesület Bükfürdő területén új turisztikai információs irodát nyitott, így képessé vált Bükön és Bükfürdőn a turisták folyamatos információellátására.
 


 

Felkészítő képzési sorozatot indított tagjai részére (marketing, online-marketing, vendégfogadás, vendégkapcsolatok, kommunikáció), tanulmányúton vett részt. Marketing-arculati kézikönyvet, hálózatfejlesztési és partnerségi cselekvési tervet, szolgáltatásfejlesztési stratégiát, pozicionálási és versenyképességi stratégiát készíttetett, továbbá kerékpár-kölcsönzési lehetőséget alakított ki mindkét településrészen, kerékpárokat és kerékpártárolókat szerzett be. Vásári forgatagot és sportanimációt indított el, üdvözlőtáblákat, információs táblákat, touch infot helyezett ki.
Komplett marketingtevékenységet végzett, turisztikai kiadványokat adott ki (szálláskatalógus, rendezvénynaptár) és részt vett az Utazás Kiállításon, felnőtt-játszóteret alakított ki, kültéri padokat szerzett be, és bevezette a Bükfürdő Card-ot.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnpturizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr363405751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.