2011.01.13. 22:12| Szerző: KDNP

Kedves barátaink!

Megjelent a "Budai Polgár" című újság online változatán egy cikk a Hotel Pandáról:


 

Különleges állásbörze Pasaréten
2011. január 13.

A Pasaréti térnél három éve alapított Hotel Pandáról nem véletlenül beszélnek már világszerte. Üzleti szemléletük és emberi hozzáállásuk nemcsak a fogyatékkal élőket segíti, de a vendéglátás terén is újat tudott mutatni.

Ma már a kis szállodában minden munkatárs olyan ember, aki valamilyen fogyatékkal él. A hotel igazgatója, Kocsy Béla tavaly év végén különleges állásbörzét szervezett; kiderült, hogy nagyon sok sérült keresi meg őt nap mint nap, mert dolgozni szeretne.
― Jelenleg húsz embert foglalkoztatunk, akik valamennyien fogyatékkal élők. Hetente hét-nyolc levelet kapok, hogy adjak munkát. Sokan szeretnének dolgozni, de a sorokból kitűnik, hogy eddig mindenhol elutasítást kaptak. Mivel hasonló kezdeményezésről még nem hallottam, arra gondoltunk, hogy ha mi nem is tudunk több állást adni, akkor hívjuk meg azokat, akik igen. Az első, fogyatékkal élőknek szóló állásbörze sikerére alapozva november végén újabbat tartottunk...

A cikk folytatásához kattintson IDE.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnpturizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr622582254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.