2010.12.16. 22:50| Szerző: KDNP

Tisztelt Tagtársak!

Örömmel tapasztaltuk, hogy a Magyar Turizmus Zrt. új vezetése, az eddiginél sokkal dinamikusabb, és értékesítésközpontúbb marketingtervet készített mint az elöző években volt jellemző. Horváth Gergely vezérigazgató teltházas prezentáción mutatta be a Magyar Turizmus Zrt. 2011-es, Új vizeken című marketingtervét a Hotel InterContinental Budapest báltermében. A megjelent több mint 700 szakmabeli mellett a www.turizmus.com oldalon csaknem 600-an követték nyomon az élő videóközvetítést. 

A hatalmas érdeklődést jelzi, hogy a helyszínen megjelent többek közt Horváth Endre, az NGM helyettes államtitkára, Horváth Lajos, az MT Zrt feletti tulajdonosi jogokat gyakorló Magyar Fejlesztési Bank felügyelőbizottságának elnöke, illetve Molnár József, a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kft. új ügyvezetője. 
 

Horváth Gergely vezérigazgató úr prezentációja, a résztvevők egyöntetű véleménye alapján magas szinvonalú, professzionális munkát mutatott.

Ezúton is szeretnénk gratulálni és sok sikert kívánni munkájukhoz!

Kereszténydemokrata Néppárt Országos Turisztikai Szakbizottság  

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnpturizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr742520802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.