2010.10.28. 00:10| Szerző: KDNP

 

Molnár József, a BTH új igazgatója

 

fővárosi TDM szervezetet ígér

2010.10.27. 22:26 | Turizmus Panoráma Bulletin 

A Fővárosi Közgyűlés október 27-i döntése értelmében 28-ától Molnár József foglalhatja el a Budapesti Turisztikai Hivatal igazgatói székét. A 41 éves, eredetileg tanár végzettségű szakember 2002 és 2006 között a Budavári Önkormányzat alpolgármestere volt, utána, 2010-ig a Fővárosi Közgyűlés Gazdasági Bizottságában, a KDNP képviselőjeként a turisztikai témájú ügyek felelőseként dolgozott. Szerkesztőségünk megkeresésére Molnár József elmondta, hogy a legsürgetőbb feladatnak azt tekinti, hogy a BTH kapcsolódjon be Magyarország EU elnökségi félévének előkészítésébe, s gondoskodjon arról, hogy a 2011. januártól júniusig várható, mintegy 40 ezer politikus és üzletember vonzó ajánlatokat, megfelelő ismertetőket kapjon Budapestről.

 

Molnár József a középtávú feladatok közül kiemelte, hogy az MT Zrt.-vel, illetve a Nemzetgazdasági Minisztériummal együttműködve létre kell hozni a fővárosi TDM szervezetet, legkésőbb 2011 nyaráig. Az MT Zrt.-vel egyébként is szoros együttműködést kíván kialakítani, s ebben már az előzetes tárgyalások során partnerre talált a nemzeti szervezet vezérigazgatójában, Horváth Gergelyben. A BTH új igazgatója elmondta azt is, hogy 2011-től kezdődő, 10 évre szóló, új, fővárosi turizmusfejlesztési stratégia kidolgozását tarja szükségesnek. Kiemelte még, hogy az online eszközök fokozott igénybevételére, az IT alapú kommunikációra fekteti a hangsúlyt a kezdetektől.

 

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnpturizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr442404179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.