2012.01.12. 18:47| Szerző: KDNP

 

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a KDNP Sportbizottsága és a Regnum Marianum SE égisze alatt a Deák András asztalitenisz emlékverseny, amelyre most először nemcsak amatőr sportolni vágyókat, hanem igazolt és regisztrált versenyzőket is várnak. A versenyen a KDNP alapszervezetek, a Regnumi közösségek, a plébániák és egyházközségek sportolói vehetnek részt, de szeretettel várják az ifjabb korosztály képviselőit is a szervezők.

Idén is lesz Deák András asztalitenisz emlékverseny

A emlékversenyt az Ormai László Asztalitenisz Csarnokban (volt Statisztika csarnok, címe: Budapest, II. Marcibányi tér 13.) 2012. január 21-én, szombaton, 8.30-19.00 óra között tartják. A sportolók férfi és női egyes, illetve páros, valamint vegyespáros versenyszámokban indulhatnak.

Az amatőr játékosok a helyszínen ingyenesen nevezhetnek 8.30 és 9.00 között.

Az általános iskolás 5-8. osztályosok és a középiskolások külön korcsoportokban versenyezhetnek, náluk a nevezés alsó korhatára: 2001-es születésűek.

A Deák András asztalitenisz emlékversenyt amatőr sportolók számára rendezték eddig, de idén először igazolt és regisztrált versenyzők is indulhatnak külön kategóriában. Számukra a szervezők internetes előnevezést biztosítanak, amelynek 2012. január 19. (csütörtök) 20:00 óráig kell beérkeznie a következő e-mail címre: daev2012@gmail.com. Igazolt és regisztrált versenyzők számára a helyszíni nevezésre nincs lehetőség. Kérjük, hogy a nevezésen egyértelműen jelöljék meg a születési évszámot, hogy egyesben illetve párosban, vagy mindkettőben kívánnak-e indulni, valamint hogy igazolt vagy regisztrált játékosok-e.

A verseny lebonyolítási rendszere függ a résztvevők számától, csoportokon belüli körmérkőzések és egyenes kieséses rendszer kombinációjaként (a nevezők számától függ majd az is, hogy az igazolt és regisztrált játékosok együtt vagy külön versenyeznek). Ütőt mindenki hozzon magával és kérjük az asztalitenisz szabályainak megfelelő ruházatot (nem fehér felső)!

A sportesemény szervezői, Zaymus Vince (sportbizottsági elnök) és Fodor Artur (RMSE elnök) a nevezési feltételeknek megfelelő minden sportolni vágyót szeretettel várnak!

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnpturizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr813540721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.