2014.11.28. 12:31| Szerző: KDNP

Leköröztük Rómát és Bécset is a Condé Nast Traveler utazási magazin legfrissebb toplistáján. Hetvenhétezer olvasó nem tévedhet - Budapest lett a világ harmadik legjobb városa, Firenze és az amerikai Charleston után.

A világ egyik legmeghatározóbb utazási magazinja, az amerikai Condé Nast Traveler jó szokásához híven 2014-ben is megszavaztatta olvasóival a világ legjobb úti céljait, városait, hoteleit és légitársaságait.

Idén 77 000 olvasó adta le voksát kedvenc városára, az első helyezett Firenze (Olaszország), a második Charleston (USA, Dél-Karolina), a harmadik pedig – tádááám – Budapest lett! (Igaz, hogy tavaly ugyanezen a listán a második helyen végeztünk Firenzével megosztva, de azért a bronz is szépen csillog.)

A cikk folytatása...

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnpturizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr766940159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.