2014.11.28. 12:39| Szerző: KDNP

Az elmúlt hetekben több olyan nyilatkozat is elhangzott, amely a címben jelzett szándékról árulkodik. Most ezt erősítette meg L. Simon László, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára és Ruszinkó Ádám helyettes államtitkár is beszédében a Velencei-tavi TDM konferencián november 27-én.

A Velence Resort & Spa szállodában megrendezett, a TDM szervezésében megvalósult fórumon a Velencei-tó turizmusának jövőjét és a főbb kihívásokat latolgatták az iránta elkötelezett politikusok, települési vezetők, szolgáltatók és szakemberek, illetve a térség turizmusát figyelemmel kísérő szakértők, érdeklődők.

velence_konf.jpg

Balról jobbra: Tessely Zoltán (országgyűlési képviselő), L. Simon László, Koszti András (Velence polgármestere), Ruszinkó Ádám.
Fotó: Pákozdi József

Könnyen lehet, hogy a TDM-hálózatfejlesztésben és a rendszer átalakításában egyfajta „pilot projekt” (s egyúttal reméljük best practise is) lesz majd a Velencei-tó, ahol, ha még nem is hivatalosan, de gyakorlatilag döntés született a két helyi TDM összeolvadásáról. Az így létrejövő szervezet egységes brandként vinné piacra a tó egészét, és végezné a különböző marketing- és értékesítési feladatokat is. Ez épp összecseng azzal a folyamattal, amely mondhatni országszerte elindult, s melyről a Magyar TDM Szövetség (MTDMSZ) országos konferenciáján is hallhattak a résztvevők.

A cikk folytatása...

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnpturizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr696940179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.