2013.11.04. 14:30| Szerző: KDNP

Nagy érdeklődés mellett került sor a Családi Hotelek a magyar családokért program szakmai bemutatójára október 29-én Ráckevén.

A programban résztvevő két szálloda, a ráckevei Kék Duna Wellness Hotel, illetve a noszvaji Oxigen Hotel**** & Zen Spa olyan szolgáltatási paletta kialakítására törekszik, mely lehetővé teszi a család több generációjának együttes pihenését, legalább rövid időre felelevenítve az egykori "nagycsaládokat". Az eseményt megnyitó Semjén György miniszterelnök-helyettes bevezetőjében elmondta: üdvözli a kisgyermekes családokra és a nagyszülőkre koncentráló szállodai filozófiát, hiszen javítják a családok életminőségét és erősítik a családi kötelékeket.

Farkas Tamás, a szállodák ügyvezetője hangsúlyozta: vendégeik kétharmada gyermekekkel érkezik, közöttük feltűnően magas a 3 éven aluliak aránya, szálláshelyük ugyanis tökéletesen felkészült a legkisebbek fogadására. Nagy alapterületű szobák, baba- és gyerekbarát eszközök, programok és animátorok gondoskodnak arról, hogy a család minden tagja jól érezze magát a házban. Nem csak külön gyermekmedencével, gyermekszaunával is rendelkeznek, parkjukban többféle szabadtéri játékra van mód. Egyik éttermüket kizárólag a gyermekes családok részére tartják fent. Koncepciójuk sikerét igazolja, hogy éves foglaltságuk meghaladja a 60 %-ot, a nyári szezonban teltházzal üzemeltek.

A cikk folytatása...

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnpturizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr625614289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.